пола века традиције

Добродошли у Високу хотелијерску школу, где се образовање и гостопримство срећу у једном узбудљивом окружењу! Наша школа представља место где ћете не само научити вештине потребне за успешну каријеру у угоститељству, већ и где ћете открити љубав према гостопримству и уметности представљања уживо.

Наш тим стручних наставника посвећен је вашем личном и професионалном развоју. Програми обуке обухватају све аспекте угоститељске индустрије, укључујући гостопримљивост, кулинарске вештине, менаџмент и комуникацију с гостима. Студенти ће имати могућност да уче у савремено опремљеним кабинетима и симулираним окружењима, што ће им обезбедити практично искуство и сигурност у обављању својих будућих задатака.

Поносни смо на своју мрежу веза и сарадњу са реномираним угоститељским објектима. Наш циљ је обезбедити студентима могућност за стажирање и практично искуство у реалним условима рада, што ће им обогатити резиме и отворити врата каријере у угоститељству.

Дођите и будите део наше заједнице студената који деле страст ка превосходности у угоститељству. Откријте свој потенцијал, учите од најбољих и развијајте своју каријеру у угоститељској индустрији са нама!

Висока хотелијерска школа је државна школа са традицијом дугом пола века што је гаранција за квалитет образовања који пружа.  Уложи у себе данас како би сутра био међу најбољима!